Spinfluen & Pionerer i Vandløbspleje

/OmSpinfluen.jpg

Lystfiskerforeningen Spinfluen

Spinfluen blev stiftet i 2004, først med hjemsted i Rønnede, men fra 2016 med hjemsted på havnen i Faxe Ladeplads, hvor Faxe Kommune har stillet et klubhus til rådighed.
Spinfluen har en lille men aktiv medlemsskare på mellem lidt over 20 medlemmer. Medlemmerne mødes i klubhuset hver tirsdag, hvor der er mulighed for at fortælle lystfiskerhistorier, binde fluer støbe blink eller blok udveksle erfaringer.
Spinfluens aktive medlemmer er gode til at hjælpe nye medlemmer med små guidede ture til de gode fiskepladser, men har også et par weekendture om året der arrangeres i samarbejde med en venskabsklub på Fyn.
Du kan møde op i klubhuset en tirsdag aften efter kl. 19.00 eller kontakte formanden, hvis du har lyst at være med.